8/15/2016

SYYSVAATTEET MIELESSÄ

Kesän lämmin tuuli muuttuu kylmäksi viimaksi. Puiden vihreät lehdet kellastuvat ja leijailevat hiljalleen maahan. Sateen ropina lyö ikkunaa vasten ja ballerinat vaihtuvat nilkkureihin. Kesä on ohi ja syksy tekee tuloaan. Syksy tulee mielestäni aina yhtä yllättäen ja aina yhtä nopeasti. Juuri kun ehdit tajuta että hei, kesä on tässä ja nyt, niin se onkin ohi silmänräpäyksessä. 

Itse suorastaan rakastan syksyä. Nautin siitä enemmän kuin kesän paahtavasta helteestä. Mielestäni on ihanaa kääriytyä lämpimään neuleeseen ja sytyttää kynttilät päälle jo klo 18 illalla. 

Useasti syksy tarkoittaa monelle "uuden alkua" ja arkeen paluuta, sillä työt ja koulu alkaa. Minulle syksy ei ole pitkään aikaan ollut mitenkään erityinen, sillä olen kuitenkin viettänyt kesäpäivät töissä (viikonloppuja lukuunottamatta). Tänä syksynä kaikki kuitenkin muuttuu myös minun kohdallani ja edessäni on hieman uusia tuulia. Niihin en kuitenkaan lähde paneutumaan tämän enempää, vaan suuntaan suoraan aiheeseen, eli syysvaatteisiin.

Nyt kun kesävaatteet tulee pakata talvisäilöön, niin vaatekaappi näyttää huolestuttavan ja jopa ankean tyhjältä. Tämähän tarkoittaa tietenkin sitä, että vaatekaappi tarvitsee hieman täytettä syysvaatteista.

Olen listannut alle vaatteita&asusteita, jotka kotiuttaisin mielelläni omaan vaatekaappiini:
1) Paksu ja pörröinen pooloneule (must have!). Miettikääs, kuinka ihanaa tuollaiseen olisi käpertyä hyytävänä syysaamuna? 2) Malenen huivi. Tuota olisi mukava yhdistellä erilaisiin asukokonaisuuksiin. 3) Nahkahame ja juurikin tuon värisenä. Pakko saada! Sopisi hyvin myös korkeiden saappaiden kanssa. 4) Sievä ja siro kello :)1) Ajaton (lämmin) tummanruskea neule. Varma valinta aamujen vaatekriiseihin. Tämä neule sopisi täydellisesti tummien farkkujen kanssa. 2) Rennot mutta siistit housut. 3) Farkkupaita. Mustat nahkahousut seuraksi ja that's it. 4) Kätevä ja tyylikäs pikkulaukku johon mahtuu kaikki tarvittava (kännykkä+huulikiilto+kukkaro+avaimet). Tämän voisi jopa ottaa juhliin mukaan?

1) Tyylikäs laukku juhlavampia asukokonaisuuksia koristamaan. 2) Ajaton, siisti ja mikä tärkeintä: lämmin syystakki. 3) Pidempi musta kynähame. Materiaalina mieluiten neule. 4) Tummat arkifarkut, joiden kanssa on helppo yhdistellä erilaisia yläosia.

Mitä mieltä olitte minun syysvaatehaaveiluista? Löytyikö kollaaseista sellaisia vaatteita/asusteita, jotka itsekin voisitte kuvitella hankkivanne?

Mukavaa maanantaita kaikille!

Ei kommentteja: