1/31/2017

BURGERIPÄIVÄ

Kyllähän te tiedätte.. Joskus niitä päiviä tulee väistämättäkin.. Nimittäin päiviä, kun tekee mieli kunnon mättöruokaa. Silloinhan sitä on sitten myös saatava..

Pakko myöntää, että itselleni ei hirveän usein tule tätä mättöruoan himoa, mutta sillon tällöin kuitenkin. Kävimme testaamassa poikaystäväni kanssa erään Vaasan uudistetun ravintolan, vanhan pankin tiloissa toimivan: The Bankin (entinen Il Banco). Olimme jo etukäteen päättäneet kokeilla ravintolan burgeriannokset


Alkuun tulee hehkuttaa, että ravintola on niin KAUNIS ja hyvin romanttinen (vinkvink, jos etsit romanttista illallispaikkaa). Ravintolan "aatelinen" sekä ylellinen sisustustyyli rauhoittaa mielen sekä vie ajatuksen hetkeksi jonnekin kauas pois kotikaupungista. Ihana muista ravintoloista poikkeava sisustus, pisteet sille!


Tilasimme ruokia odotellessa kylmät juomat. Poikaystävälle Kyrö ja minulle perinteinen Somersby.
Pöytään kiikutettiin myös alkupalaleivät, joihin emme koskeneet, sillä halusimme jättää tilaa burgereille (jotka sisältävät myös leipää..)


Ja niin burgerit saapuivat.. Tuoksu oli huumaavan hyvä. Maissisämpylä oli ihanan rapeaksi paistettu (iso plussa) ja burgeri näytti todella mehevältä(sitä se myöskin oli). Burgerin sisältä löytyi: Suolakurkkua, coleslawsalaattia,  vihersalaattia, tomaattia, cheddarjuustoa, pihvi, marinoitua punasipulia sekä tietenkin pekonia(niin kuin hyvästä hampparista kuuluukin löytyä).

Hamppari oli kuitenkin mielestäni liian suolainen, kun siitä puuttui se "jokin" makea elementti. Grillattu ananas olisi korjannut asian mainiosti! Lisäksi minun tulee kommentoida hieman ranskalaisia ja ketsuppia. Ranskalaiset eivät alkuunkaan maistuneet siltä, että ne olisi pikku kätösin väännetty ravintolan keittiössä. Ne maistuivat aivan liikaa siltä, että ne ovat valmisranskalaisia , jotka on otettu pakastepussista ja upotettu suoraan jäisinä rasvakeittimeen.. Olen siis maistanut paljon parempiakin ranskalaisia. Ketsupista puuttui makeus kokonaan, joka on TODELLA iso miinus. Ketsupin kuuluu olla makeaa, sillä siihen dipattavat ranskalaiset ovat luonnollisesti suolaisia. Poikaystäväni tosin piti ranskalaisista todella paljon, eli makuasioita kaikki.


Niin kuin jo aikaisemmin mainitsinkin, niin paikka oli u-p-e-a! 


Plussa siitä, että ranskalaiset olivat omassa kipossaan. 

Mistä tällaisia laseja saa? Jos joku tietää, niin saa vinkata :)
Haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan ravintolan muitakin ruoka-annoksia, vaikka tuo hamppariannos ei mielestäni ollut nyt täysin hintansa arvoinen..

2 kommenttia:

Fiiia kirjoitti...

Onpa tosiaan kauniin näköinen ravintola!

http://fiiaelina.blogspot.com.au/

Ninni kirjoitti...

Oi vitsi minkä näköinen hampurilainen! Alkoi heti tekemään itsekin mieli tuollaista :-)