1/29/2017

RAVINTOLASUOSITUS

Kävimme jokunen aikaa sitten poikaystäväni kanssa syömässä uudistuneessa Fransmannissa: Frans&Nicolessa. Fransmanni oli meille kummallekin entuudestaan tuttu, joten odotimme innolla, miltä heidän uudistunut ravintola näyttää(ja miltä ruoka maistuu). 

Astuessamme ravintolaan sisään olimme kovin yllättyneitä, sillä ravintola oli vaihtanut ilmettään täysin! Entinen ehkä hieman pimeähkö ja synkkä Fransmanni oli nyt vaaleasävytteinen ja raikas. Pidimme uudesta ulkomuodosta todella paljon. Vaikka ravintola olikin muutettu astetta raikkaammaksi vaaleiden seinien ja tasojen avulla, niin ihana tunnelma oli silti säilytetty. Jokaisella pöydällä loisti kauniisti vähintään yksi kynttilä (vitsit kynttilät tekee paljon, mitä tulee ravintoloiden atmosfääriin..)

Erityisesti kiinnitimme huomiota uusiin astioihin. Ihastuin niihin täysin! Myös palvelu pelasi mainiosti. Meidät ohjattiin heti pöytään istumaan ja ruokalistat tulivat nopeasti. Haluan antaa suuren plussan siitä, että ravintolassa tarjottiin alkupalaleivät ilmaiseksi (valitettavan harvoissa paikoissa näin on tänä päivänä enää tapana). Alkupalaleipiä mutusteltaessa valitsimme meidän pääruoat: Minulle lohta uunivihanneksien, lohkoperunoiden ja kantarellikastikkeen kera, poikaystävälle puolestaan burgeri lohkoperunoilla. Ihan oikeasti, ruoka oli törkeän hyvää! Poikaystäväni mukaan burgeri oli paras syömänsä tähän mennessä (uskokaa minua, hän on kokeillut burgereita niin monessa paikassa, etten pysty edes muistamaan :D). Lohi oli täydellisesti paistettu ja lohkoperunat olivat suussa sulavan maukkaita.


Annokset olivat myös superisoja, joka oli ainoastaan positiivinen asia!Olisimme kovin halunneet nauttia vielä Frans&Nicolen listalta löytyvää suklaakakkua, mutta vatsamme olivat toista mieltä.. Olimme niin täynnä, ettei jälkkäriä tällä kertaa mahtunut... Ensi kerralla sitten :)

Oletteko käyneet testaamassa kyseistä ravintolaa? Minkä annoksen valitsitte ja mitä mieltä olitte siitä?

Mukavaa sunnuntaita<3

Ei kommentteja: